Publisher/Affiliate > eBay > eBay Portals

Rating Name Update Type Publisher Price


go


Print
this article

På Tradera kan du på ett spännande och enkelt sätt köpa och sälja vitt skiljda varor i auktionsform.

Handeln bedrivs främst av privatpersoner, men många företag väljer också att sälja via Tradera.

Vi har i dag mer än 1 000 000 medlemmar och miljontals besökare varje månad. Traderas köpare och säljare finns runt om i Sverige och över hela världen.


Tradera är en del av eBay

Vi på Tradera (Tradera.com och Traderamotor.com) är glada att kunna berätta att vi från och med den 24 april 2006, är en del av eBay.

Genom ett arbeta tillsammans med eBay, som är globalt marknadsledande inom e-handel, blir Tradera en ännu bättre marknadsplats med stora möjligheter för er medlemmar, både för nationell och internationell handel.

Tradera och eBay är överlag väldigt lika beträffande erbjudanden, målsättning, företagsfilosofi och det viktigaste - fokus på våra medlemmar.

Sajterna Tradera.com och eBay.se kommer att ligga kvar parallellt. Du kan med andra ord använda och logga in på Tradera precis som vanligt. Har du konto på eBay.com eller eBay.se använder du även det precis som tidigare.

Tradera fortsätter som vanligt med samma avgiftsstruktur, samma omdömessystem, samma inloggning, samma telefonnummer och samma mailadresser etc. Vi som jobbar på Tradera kommer också att vara kvar. Om du hör av dig till oss får du alltså svar från samma gäng som tidigare.


Köp & sälj på Sveriges största auktionssajt

Tradera.com